حجت الاسلام حسین زاده عنوان کرد

 

 رئيس بنياد قرآن با بيان اينكه مدارس قرآن در تربيت قرآنی دانش‌آموزان موفق عمل نكرده و تنها به آموزش قرآن می‌پردازند، عنوان كرد: آموزش و پرورش بايد در فصل تابستان به اجرای برنامه‌هايی به منظور تربيت قرآنی دانش‌آموزان در مدارس قرآن اقدام كند.

 

حجت‌الاسلام والمسلمين سيدمهدی حسين‌زاده رئيس بنياد قرآن در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) با بيان اينكه مهم‌ترين نكته در بحث تربيت قرآن اصل جذب همدلی است، اظهار كرد: مهم‌ترين عامل برای جذب كودكان و نوجوانان به قرآن و فعاليت‌های قرآنی همدل بودن و همراه بودن با آنان است و اين در حالی است كه متأسفانه در جامعه امروز، ما با كودكان، نوجوانان و حتی جوانان خود همراه و همدل نيستيم و البته اگر اين همراهی و همدلی اتفاق بيفتد به صورت ناخودآگاه قوه جاذبه نسبت به قرآن و آموزه‌های قرآنی نيز در كودكان و نوجوانان ايجاد می‌شود.

وی با اشاره به اهميت برنامه‌ريزی برای اوقات فراغت كودكان و نوجوانان در فصل تابستان و همدل و همراه بودن با آنان، گفت: مهم‌ترين نكته در فصل تابستان بهره‌گيری از فرصت‌ها است و مشكل اساسی در برنامه‌ريزی‌های اوقات فراغت كودكان و نوجوانان اين است كه به فرصت‌هايی كه در فصل تابستان وجود داشته توجه نمی‌كنيم و برنامه‌های فرهنگی و هنری و از همه مهم‌تر برنامه‌های قرآنی را زمانی اجرا می‌كنيم كه بچه‌ها آمادگی لازم را نداشته و از اين فعاليت‌ها زده می‌شوند.

رئيس بنياد قرآن در اين بخش از سخنان خود با اشاره به فعاليت مدارس قرآن در فصل تابستان، اظهار كرد: تا جايی كه اطلاع دارم مدارس قرآن بيشتر به جنبه‌های آموزشی قرآن و آموزش روخوانی، روان‌خوانی و ... می‌پردازند و به نظر می‌رسد فعاليت‌های اين مدارس برای تربيت قرآنی دانش‌آموزان كمتر است.

آموزش و پرورش می‌تواند با تدوين جزوه‌های قرآنی و دينی به معرفی سيره رفتاری اهل بيت(ع) و بزرگان دين پرداخته و بهترين الگوهای رفتاری و تربيتی را به كودكان و نوجوانان و خانواده‌های آنان معرفی كرده و در جهت انس و الفت بيشتر دانش‌آموزان با قرآن و اهل بيت(ع) گام بردارد

حجت‌الاسلام حسين‌زاده در ادامه با طرح اين پرسش كه آيا مدارس قرآنی علاوه بر آموزش قرآن به دانش‌آموزان در بحث تربيت قرآنی نيز فعاليت دارند، گفت: به نظر می‌رسد كه مدارس قرآن در تربيت قرآنی دانش‌آموزان موفق نبوده و البته لازم است كه همزمان با فصل تابستان با اجرای برنامه‌های متعدد در مدارس قرآن به تربيت قرآنی دانش‌آموزان بپردازند.

وی با يادآوری اينكه در برنامه‌ريزی برای اوقات فراغت كودكان و نوجوانان و تربيت قرآنی آنان بايد به اين نكته توجه داشته باشيم كه چه زمانی بهترين زمان برای اين كار است و البته لازم است كه تمامی شرايط را در خانواده، جامعه و مراكز فرهنگی و تربيتی فراهم كنيم و بهترين برنامه‌های قرآنی، فرهنگی و تربيتی را برای اوقات فراغت كودكان و نوجوانان در نظر بگيريم.

وی با اشاره با وظيفه سنگين آموزش و پرورش در برنامه‌ريزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان، عنوان كرد: آموزش و پرورش وظيفه دارد در فصل تابستان فرصت‌های مناسبی را برای آموزش قرآن به دانش‌آموزان ايجاد كند و در كنار آموزش قرآن به ورزش و ساير فعاليت‌های فرهنگی و هنری نيز بپردازد.

اين كارشناس قرآنی با عنوان اين مطلب كه فصل تابستان فرصت مناسبی برای تربيت قرآنی كودكان و نوجوانان است، ادامه داد: يكی از اقداماتی كه لازم است همزمان با فصل تابستان از سوی وزارت آموزش و پرورش انجام شود، تدوين جزوه‌های مناسب قرآنی برای كودكان،‌ نوجوانان و خانواده‌ها است تا دانش‌آموزان و والدين آنها كه در فصل تابستان اوقات فراغت بيشتری داشته و درگير درس و مدرسه نيستند از اين جزوه‌های قرآنی بهره گرفته و به آموزه‌ها و مفاهيم قرآنی دست يابند.

رئيس بنياد قرآن در پايان عنوان كرد: آموزش و پرورش می‌تواند با تدوين جزوه‌های قرآنی و دينی به معرفی سيره رفتاری اهل بيت(ع) و بزرگان دين پرداخته و بهترين الگوهای رفتاری و تربيتی را به كودكان، نوجوانان و خانواده‌های آنان معرفی كرده و در جهت انس و الفت بيشتر دانش‌آموزان با قرآن و اهل بيت(ع) گام بردارد.

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:








موضوعات مرتبط: خبر های معارفی ، ،
تاريخ : پنج شنبه 22 تير 1391 ا 12:44 نويسنده : محمد صادق فاضلی ا
.: Weblog Themes By : VioletSkin.lxb.ir :.